F1, testet ne Barcelone, Fetel me i shpejti ne diten e pare

Sebastian Fetel eshte piloti me i shpejte i dites se pare te testeve parasezonale te Formula 1 te zhvilluara ne Barcelone. Piloti gjerman kreu 171 xhiro duke regjistruar kohen 1 minute 20 sekonda e 396 te mijtat. Nen nje kohe me diell dhe jo te ftohte e me reshje si javen e kaluar, Fetel la ne vendin e dyte ne kete dite testesh Valteri Botas te Mercedes me 200 te mijtat me shume, ndersa kohen e trete me te mire e regjistroi Maks Vershtapen me Red Bull me pilotin holandez qe kreu 130 xhiro.

Ne sesionin e pasdites ne piste per Mercedes, ne piste zbriti Ljuis Hamilton qe kreu 177 xhiro nderkohebqe koha me e mire e tij ishte 1 minute 20 sekonda e 808 te mijtat.

Sfidanti.al