Totti në reality show; ish kapiteni I Romës bëhet At Francesco

Francesco Totti bëhet At Francesco dhe ndërkohë që është I detyruar të qëndrojë në shtëpi dhe argëtohet teksa organizon në mënyrë direkte në Instagram një udhëtim në Las Vegas së bashku me mikun e tij, Christian Vieri,  ai bëhet gati të bëjë debutimin e tij në ekranin e vogël.

Legjenda e skuadrës së Romës do të jetë protagonist I reality show të Amazon me titullin ‘Celebrity Hunted’(Gjuetia e VIP-ave), teksa do të jetë një ndër 8 personat e famshëm që janë në arrati me ish kapitenin e Rpmës që për të mos u njohur nga agjentët specialë është I maskuar si prift.

Sfidanti.al