Melissa Satta shijon Sardenjen e saj, cfare kartoline per fansat

Eshte kohe pushimesh per ish velinen e ‘Striscia La Notizia’, Melissa Satta. Bashkeshortja e Kevin Prince Boateng, po shijon keto pushime ne barke ne det ne Sardenjen e saj dhe deshi t’u jape nje kartoline ne rrjetet sociale fansave te saj teksa poston nje foto ne barken ku ndodhet ku shfaqen format e saj te shkelqyera fizike.

Sfidanti.al