Denis Rodman, po bëre seks me 2 000 gra, penisi dëmtohet më shumë se 3 herë!

Një nga legjendat e NBA-së nuk ngurron të flasë për jetën e tij private dhe lidhjet me femrat, ndërsa bën një përafërsim duke thënë se ka pasur seks me 2 000 gra, nga të cilat të paktën 500 nuk ishin prostituta, pra që nuk ka paguar për t’i pasur. Kështu thotë Denis Rodman, ish-ylli i Çikagos. Disa nga të dashurat e tij më të famshme kanë qenë Madona apo Karmen Elektra, me të cilën ka pasur seks në qendrën stërvitore të Bullsave, kur ekipi e kishte pushim. Rodmani tregon se e ka dëmtuar 3 herë organin seksual, duke provuar mënyra të vështira për t’u kënaqur, por ndoshta kjo është shumë pak, nëse është e vërtetë që ai ka pasur marrëdhënie me 2 000 femra.

Sfidanti.al