Bën seks në banjën e diskotekës, Rexhana e pezullon lojtarin, iu publikua video

Pezullon 1 javë futbollistin për një video me drita të kuqe të publikuar në internet; ky është vendimi I marrë nga klubi I Rexhanës për Mateo Voltolinit. Portieri I dytë I kësaj skuadre ishte filmuar fshehurazi teksa kryente marrëdhënie seksuale me një vajzë në një diskotekë të zonës dhe në pak ditë, video prej 15 sekondash u përhap nëpërmjet ëhatsappit, ndërkohë që dy protagonistët bënë denoncimin për  shkelje të privatësisë

Ndërkohë që Rexhana e pezulloi futbollistin për 1 jave edhe për t’I dhënë kohë atij për të fituar qetësinë për të nisur procedurat jurdike, por edhe për të sensibilizuar futbollistët e tjerë.

I intervistuar nga Radio24, Voltolini tregon versionin e tij të fakteve: E kuptoj klubin sepse është një gjë që bën zhurmë. Unë jam I qetë dhe do të shpjegoj gjithcka. Nuk e dija që dikush po më filmonte edhe pse kam dyshimet e mia për dikë. Policia erdhi se videon e pa e gjithë Italia. Vajza? E frekuentoj prej kohësh nuk besoj se kam bërë ndonjë gjë të gabuar’.

Sfidanti.al