Andrea Iannone, dashuri e re? Është vajza e Umberto Tozzit

Andrea Iannone duket se është gati të kthejë faqe. pas përfundimit të historisë së dashurisë me Belen Rodriguez dhe Giulia De Lellis, piloti nga Abruzzo duket se ka rigjetur buzëqeshjen në krahët e një dashurire të re, Natashës, vajzës së këngëtarit të njohur italian, Umberto Tozzit. Është revista e përjavshme ‘Chi’ ajo që zbuloi këtë lidhje të re të pilotit italian yë MotoGP sipas së cilës, cifti i ri është shfaqur në qendër të Milanos. Për momentin nuk ka asnjë konfirmim zyrtar, por sipas revistës duket qartë se ka shumë ëmbëlsi mes Iannones dhe Natashës.

sfidanti.al