Tipike angleze, një ekip i ligës së ulët në Angli ka drejtoreshën më seksi!

Ka shumë gra në funksione të rëndësishme në klubet e futbollit dhe provë për këtë është edhe Karolina Radford që është e sukseshsme po aq, sa edhe meshkujt. Te klubi anglez Mansfild, si drejtoreshë eksekutive punon një ëngjëll i vërtetë, e bukur, seksi, e zgjuar dhe shembull për të gjitha gratë e tjera.

Radfordi kujdeset që Mansfildi të ketë një ekip cilësor, ndërkohë që pritet që, shumë shpejt, ky klub të angazhojë një grua si trajnere të këtij klubi.

“Ju do të thoni se unë jam shumë kurajoze që në krye të ekipit do të vendos një femër. Sidoqoftë, une duhet të tregohem solidare me gratë”, vuri në dukje drejtoresha seksi i Mansfildit.

Sfidanti.al