Vallë Bajerni po kthehet sërish në “FC Hollivud”: Ose Fliku, ose Salihamixhiçi!

Këto nuk janë versione zyrtare dhe nuk ka sesi të jenë. Si gjithnjë janë mediat që “i fryjnë zjarrit”, por ndoshta diçka mund të jetë duke ndodhur tek Bajerni, pavarësisht paqes publike mes trajnerit Hansi Flik dhe drejtorit sportiv, Hasan Salihamixhiç. Gazetari i “Bildit”, Matias Brygelman, që si përherë është tepër i informuar, thotë se

Vazhdoni leximin →