Angli -Skoci, një histori me 3 gola

Nuk ka më fytyrën e dikurshme, por sfida më antike midis dy nacionalave, e vjetër prej 154 vitesh, është gjithnjë një takim për të mos u humbur. Kur Anglia dhe Skocia përballen në futboll, Mbretëria e Bashkuar ndalon.  Dhe ka pak rëndësi spektakli në planin teknik, sepse më shumë dominon agonizmi dhe shpirti britanik. Ndeshja

Vazhdoni leximin →