Kupa e Botës 2018: A do t’i vijë më në dorë Belgjikës një shans i tillë?

“Djajtë e kuq” belgë, prej disa vitesh, kanë një nga formacionet më të talentuar në kampionatet botërorë dhe evropianë, por, megjithatë, rezultatet e dukshme mungojnë. Në Botërorin e Rusisë, sidoqoftë, nuk mund të thuhet se “rezultatet munguan”, duke qenë se Belgjika arriti midis katër ekipeve më të mirë të botës. Por, ky rezultat nuk e

Vazhdoni leximin →