Shani Tarashaj, talenti shqiptar i radhës “Made in Zvicër”

Është 21 vjeç dhe quhet talenti i radhës. Shani Tarashaj është një tjetër shqiptar i futbollit që do të bëjë të lumtur Zvicrën. Për momentin, djaloshi me origjinë nga Prizreni, po lumturon Ajntrahtin e Frankfurtit dhe tifozët e tij. i ardhur këtë verë nga Grasshopersi, shqiptaro-zvicerani nuk vonoi shumë të tregonte vlerat. Mënyra sesi lëviz

Vazhdoni leximin →