Tifozët në Katar thumbojnë Gjermaninë me … Ozilin!

Përfaqësuesja gjermane ka zgjedhur një mënyrë të sajën origjinale për të protestuar ndaj FIFA-s (dhe Katarit) për moslejimin e shiritit të kapitenit me ngjyrat në mbrojtje të homoseksualëve. Lojtarët kanë zënë gojën me dorë me nënkuptim censurën, por kjo nuk u ka pëlqyer një pjese të tifozëve të Katarit. Ata janë shfaqur në stadium me

Vazhdoni leximin →