Serena Uiliams për deklaratën skandaloze të Ilia Nastases

Tenistja legjendare amerikane, Serena Uiliams, që, javën e kaluar, njoftoi për shtatzaninë e saj, e kritikoi ashpër trajnerin rumun, Ilia Nastase, që dikur ka qenë raketa nr.1 e botës, për komentet e tij raciste në adresë të fëmijës së saj të ardhshme. Nastase, 70 vjeç, i njohur për veprimet dhe deklaratat e tij skandaloze, kohët

Vazhdoni leximin →