Mundësit e Kosovës shpëtojnë për mrekulli nga tërmeti!

Tërmeti edhe në këtë qytet ishte i tmerrshëm, por fati ishte me ta. Edhe pse pati pasoja apokaliptike gjithashtu në Kahramanmarash, sërish ekipi i mundjes i Kosovës, që u ndodh aty për një turne ndërkombëtar, mbijetoi pa probleme. Federata e Mundjes e Kosovës raporton se sportistët Fatlum Braka, Bleonit Bytyqi dhe Egzon Xhoni, së bashku

Vazhdoni leximin →