Përse pas ndeshjes “dasmë”? Përse-të e javes.

– Përse presidenti Duka, në intervistën e fundit në ekran, ka bërë një autogol cilësor me përqindjet e ndeshjeve të trukura nga Skënderbeu? – Sepse ka habitur hesapi i tij se Skënderbeu, në 90 përqind të ndeshjeve që ka luajtur nuk ka trukuar rezultatin, dhe i ka shpëtuar 10 përqindshi ..që është i frikshëm nëse

Vazhdoni leximin →