Jo vetëm Lauda vs. Hunt, në kinema shfaqe edhe dueli Borg-McEnroe

Skenarisët dhe regjistorët e filmave hollivudianë po i referohen gjithnjë e më shumë botës sportive për të realizuar vepra kinematografike. Pas rivalitetit mes Niki Laudas dhe James Hunt në Formula 1, së fundmi është ekranizuar edhe rivaliteti mes 2 legjendave të tenisit Bjorn Borg dhe John McEnroe. Në Toronto ka nisur Festivali i Filmit dhe

Vazhdoni leximin →