Edita Zajac, bashkëshorte dhe modele për Champions

Edita Zajac është tashmë një modele e nivelit ndërkombëtar, por edhe bashkëshortja e mbrojtësit dhe kapitenit të Leagias së Varshavës, Jakub Rzeznikak. Edita është një inspirim për futbollistin dhe nuk mungon në shkallët e stadiumit, aq më shumë kur skuadra e tij ka ndeshje të rëndësishme. Ndërkohë që nuk është e zakonshme të shohësh një

Vazhdoni leximin →