Shikoni grushtin e Nejmarit ndaj rivalit, sa do të dënohet?

Ndodh edhe në vendet e quajtura “demokratike” të Bashkimit Europian që drejtësia të përthyhet sikur kalon në ndonjë prizëm qelqi. Nuk dihet nëse do të ndodhë kështu me Nejmarin, pas asaj që i kapën kamerat dhe fotografët në përfundim të ndeshjes ndaj Valencias. Siç njofton gazeta “Marka”, sulmuesi i Barcelonës e vazhdoi sherrin verbal me

Vazhdoni leximin →