Talenti Dembele, që tani e duan të gjithë mjeshtrat e pankinave

Prej një kohe të gjatë, në median sportive shkruhet se trajnerët e njohur, Murinjo, Venger, Poçetino dhe Konte kanë treguar interesim për futbollistin e Selltikut të Glasgout, Musa Dembele, që aktualisht, konsiderohet si një nga talentet më të mëdhenj në futbollin botëror. Sidoqoftë, futbollisti 20-vjeçar i Selltikut gjeti dje një mënyrë, që “t’u jepte një

Vazhdoni leximin →