Toti: E kam të vështirë ta ndjekë ndeshjen nga tribuna!

Kapiteni legjendar i Romës dhe drejtori aktual i klubit roman, Françesko Toti, e përshëndeti fitoren e ekipit të tij ndaj Atalantës, ndërkohë që vuri në dukje se ai e kishtë të vështirë që ta ndiqte ndeshjen nga tribuna. Toti (40 vjeç) e mbylli karrierën e tij, sezonin e kaluar. “Me të vërtetë, e kisha të

Vazhdoni leximin →