Barazon Dinamo, por mund ta shkrijnë borxhet

Dinamo nuk po mundet të grumbullojë pikë, duke gabuar shumë në shtëpinë e re të Pezës, ndërkohë që po i vijnë rrotull penalizime me më shumë se tre pikë minus, madje si përsëritëse mund edhe të marrë një dënim ekzemplar. Dhe është sërish FIFA që ka sjellë një shkresë zyrtari në FSHF, ku kërkohet  që

Vazhdoni leximin →