Franca, gjithnjë e më shumë një Superfuqi e Europës

Nuk është ende në nivelet e Gjermanisë apo edhe të Italisë, ndonëse mendon se mund t’u afrohet. Franca ka tashmë 5 tituj të mëdhenj ndërkombëtarë në futboll, pas fitores ndaj Spanjës në “San Siro” në finalen e Ligës së Kombeve. “Gjelat” numërojnë 2 Kupa të Botës dhe 2 Kampionate Europiane, me lavdinë e tyre që

Vazhdoni leximin →