Ç’i duhet finalja europiane Tiranës që nuk ka fusha futbolli për fëmijët e saj?!

Jehona është e madhe, dhe duket sikur po e fsheh realitetin. Një ngjarje e madhe si finalja e Ligës së Konferencës që mbahet në kryeqytetin e Shqipërisë, nuk mundet të errësojë problemet e mëdha të futbollit dhe sportit tonë në përgjithësi. Profesor Doktor Albert Karriqi, ish-atlet i shquar dhe njëri nga personalitete më të rëndësishme

Vazhdoni leximin →