Zhgënjimi i Emanuelson: Në Serinë A të trajtojnë si qen

Ka ardhur edhe një sulm shumë i ashpër nga Urbi Emanuelson, i cili gjatë një interviste për “Extra Time”, ka akuzuar futbollin Italian, se nuk i jep hapësira futbollistëve sipas meritave. Holandezi që sot luan me Shefildin, por ka veshur gjithashtu edhe fanelat e Atalantës, Veronës, Milanit dhe Romës: “Në Itali futbolli është politikë, jo

Vazhdoni leximin →