Përse kjo e diel ishte pushim në Uimbëlldon?

Kjo është një traditë në Uimbëlldon, e gjatë 140 vite! Nuk ka asnjë dilemë se turneu Grand Slam i Londrës është më i rëndësishmi në tenisin botëror dhe nuk ka tenist ose teniste që nuk ëndërron që, një ditë, ta ngrejë lart kupën e më të mirit në “All England Club”. Uimbëlldoni ka shumë tradita,

Vazhdoni leximin →