Dani Jehle: Arkitektja që ‘ka mbërthyer’ mirë Ter Stegen

Portieri i Barcelonës, Marc Andre Ter Stegen dhe bukuroshja Daniela Jehle, prej pak ditësh zhvilluan në zyrtat e bashkisë së Sitges ceremoninë e martesës civile mes tyre duke përfituar dhe nga ditët pushim që i ishin dhënë futbollistit duke kurorëzuar lidhjen 5 vjecare. Ishte një martesë ‘express’ të cilën e zbuloi vetë Daniela në rrjetet

Vazhdoni leximin →