Futbollistë të talentuar që fitojnë edhe ..antipati!

Në botën e futbollit ka shumë lojtarë që janë pagëzuar si antipatikë  nga kundërshtari, por edhe nga vetë tifozët e tij. Ideologji politike, sharje, gjeste në fushë, agresivitet i tejkaluar ndaj kundërshtarit, të gjitha aspektet që nuk favorizojnë një karierrë të qetë. Dhe kur kujton një emër, Mario Baloteli, s’është nga ata që të sforcon

Vazhdoni leximin →