Paaftësi e Juventusit për dëmtimin e Marko Pjacës

Shkoi më keq sesa ishte menduar dëmtimi i futbollistit kroat të Juventusit, Marko Pjaca. Dhe një rast i tillë provokon polemikë në kurriz të stafit mjekësor. Dëgjoni fjalët e mjekut të nacionales së Kroacisë, Igor Boriç, për kolegët e tij të Juventusit: “ Kur e vizituam futbollistin kuptuam shpejt se si ishte puna me këtë

Vazhdoni leximin →