Përse Bajerni humbi 80 milionë euro në vit nga BMV-ja?!

Një marrëveshje e tillë quhej e planifikuar dhe thuajse e përfunduar. Papritur, një sinjal negativ erdhi nga gazeta “Frankfurter Algemajne Zontagcajtung”, pra që akordi i parashikuar mes Bajernit dhe BMV-së ishte drejt dështimit. Tashmë, vetë klubi bavarez e pohoi një gjë të tillë, ndonëse në mënyrë të rezervuar. Nuk bëhej fjalë për pak, por për

Vazhdoni leximin →