Humbja me Australinë, mos do dështojë SHBA në Botëror?!

Nuk mund të quhet “Skuadra Ëndërr”, por gjithnjë mbetet përfaqësuesja e basketbollit të meshkujve të SHBA-së. Që do të thotë ekipi më i lavdishëm, më i adhuruar dhe me traditën më maksimale të mundshme në sportin e koshit. Prandaj, edhe humbja e pësuar në Melburn ndaj Australisë shkaktoi një tronditje si prej tërmeti në gjithë

Vazhdoni leximin →