Nga ‘Grid Girls’ ne ‘Grid Kids’: Nisma e re ne Boterorin e Formula 1

Liberty Media gjeti menyren se si te zevendesoje vajzat ne startin e garave te Formula 1. Ne vend te tyre prane piloteve do te jene femijet; pra nga ‘Grid Girls’ kalohet ne ‘Grid Kids’.

Perzgjedhja e femijeve per vijen e startit do te behet per meritat sportive ne kategorite inferiore apo me short. ‘Do te jete nje mundesi unike per femijet-tha Shon Bretçis, Drejtori Komercial i Liberty Media-imagjinoni ata kur te jene prane heronjve te tyre, me pilotet me te mire ne bote. Per ata dhe familjet e tyre do te jete nje eksperience e paharrueshme, nje frymezim per te vijuar ne boten e automobilizmit, te sterviten ne menyre qe nje dite te behen si ata’.

Sfidanti.al