Dervishi zbuloi recetën e “mrekullisë” kundër Spanjës

Një gazetar pyet Eduard Dervishin, ish-shefin e futbollit shqiptar,tani një ndër zyrtarët e lartë të Federatës së Spanjës, cila do të ishte formula për të mundur spanjollët. Dervishi, një njeri I rafinuar i futbollit, ka dhënë këtë formulë:

“ Ju nuk keni nevojë për kopje. Ju keni një ekip që la gjurmë në Europian, keni një trajner që ua lakmojnë shumë ekipe, keni një stadium të ri,dhe me sa më kujtohet, në ditët e Europianit, thonit: “ Nuk kemi frikë askënd!”