Pasi ulin kokën e kundershtarit, ulin edhe mbathjet për të festuar!

SD Altair di Vicenza është një klub volejbolli në Itali. Vajzat e këtij klubi kanë arritur të ngjiten në një rang më të lart në ligën e volejbollit italian. Këtë e kanë festuar duke postuar një foto nudo në Facebook. Pjesët intime i kanë mbuluar me top, kurse nga lart kishin jelekët e tyre. Sigurisht këto vajza ishin shumë të gëzuara për këtë arritje, dhe këtë e dëshmon edhe kjo foto e tyre