Messi, pushime luksoze prej 15500 Eurosh në natë

Lionel Messi dhe familja e tij ndodhen në Antigua e Barbuda në Karaibe për të shijuar pushimet verore. Më konkretisht ata janë në një ishull për të ruajtur privatësinë e tyre dhe bëhet fjalë për Long Island pse Jumby Bay.

Është një ishull i gjatë 2 km dhe i zënë tërësisht nha hoteli ku po relaksohet ylli i Barcelonës dhe përfaqësueses argjentinase me bashkëshorten Antonela dhe fëmijës, Tiago, Mateo dhe Ciro.
Mësohet se ky resort ka 40 dhomë, 13 vila dhe 21 rezidenca private, më e kushtueshmja e të cilave është 15 500 Euro në natë. për më tepër ky resort ka edhe fusha tenisi, spa si dhe të jep mundësinë që të bësh zhytje nënujore.

sfidanti.al