Lais de León: bukuroshja që i dha leksione fitnessi LeBron James

Lais de Leon konsiderohet si një nga mbretëreshat e fitnessit më të admiruara dhe të respektuara. Madje deri përpara pak viteve ajo pounonte as më shumë e as më pak por me LeBron James. Është braziliane me origjinë panameze, por që e vogël ajo e ka braktisur vendin amerikanolatin për të shkuar bashkë me familjarët e saj në vende si Italia ku nisi të punojë në fushën e  modelingut.

Akualisht Lais de Leon banon në Alburqueque në New Mexico, por nuk resht së udhëtuari për shkak të punës së saj, madje është arritur aty sa të krahasohet me Jan Selter. Në vitin 2014 ajo punoi së bashku me yllin e Cleveland Cavaliers LeBron James në Miami duke fituar edhe famën. Lais që ndjek një dietë të shëndetshme, ndihet krenare për fizikun e saj që është pothuajse i përkryer.

Sfidanti.al