Kira Santoro, fotot që ndezën web-in

Goditja e fundit e Kira Santoro janë një set fotografish që po çmendin web-in. Kaliforniania 22 vjeçare është thjeshtë e mrekullueshme dhe për këtë mjafton të shfletosh Sport Illustrated, ku ka pozuar për të reklamuar veshje plazhi. Santoro është një tifoze e madhe e Leikërs, ndërkohë që prej kohësh praktikon edhe skeitbord.