Zviceranët zbulojnë një formacion ndryshe nga zakoni

Superliga zvicerane ka përzgjedhur 11 më të mirë të vitit 2016 dhe në formacion s’ka asnjë shqiptar.

Federata e Futollit e Zvicrës ka përzgjedhur futbollistët më të mirë të vitit 2016 që luajnë në kampionatin vendor.

Në këtë formacion nuk është asnjë shqiptarë, pavarësisht një numri të madh që luajnë nëpër ekipe zvicerane.

Çmimi i lojtarit më të mirë i shkojë Jean-Pierre Nsame.