Interi, një mallkim pas Murinjos?

Interi nuk është një shembull për t’u ndjekur në Itali veçanërisht në mënyrën si është sjell vitet e fundit me trajneret. Duke filluar nga epoka e Murinjos që përfundoi me tripletë në vitin 2010 dhe deri më tani zikaltrit kanë shkarkuar 9 trajnerë- raporton Albeu.

Interi  ka shkarkuar disa trajnere vetëm pas disa javësh, ndërkohë që një sezon e ka mbyllur me 3 trajnere  një statistikë aspak për t’u vlerësuar kur bëhet fjalë për një skuadër si Interi.