Alo, cili je? Murinjo luan edhe me celularin e gazetarit

Menaxheri portugez ishte në gjysmë të një përgjigjeje rreth një pyetjeje në lidhje me tifozët e Unitedit, ku është dëgjuar duke thënë: “Ajo që unë dua, unë kam prej tyre që nga dita e parë. Ajo që unë dua është që ata të jenë me ekipin dhe ata gjithmonë janë…”, ishte duke thënë ‘Special One’, përcjell Telegrafi.

Por, pastaj filloi të bjerë zilja me zë të lartë. Me të dëgjuar tonin e ziles, Mourinho fillimisht duket i zemëruar nga ndërprerja, por momente më vonë, ai i përgjigjet thirrjes dhe fillon të tund kokën e tij.

Telefonata nuk ishte për të, por për njërin nga gazetarët që ishin në konferencën për shtyp, i cili e kishte lënë telefonin që ta incizojë Mourinhon në konferencë.