Ronaldo dhe i biri në krevat me një mbulesë ..që të lë pa gjumë

Ronaldo është I dashuruar marrëzisht  me..Ronaldon. Këtë mund ta zbuloni edhe nëpërmjet një foto me djalin e tij, ku I biri tregon me gisht se numri 1 në Botë është …babi, dhe askush tjetër.  Të lumtur, kristiano dhe Tiago, janë mbuluar me një mbulesë sepciale, ku thek  hija e futbollistit gjatë ritualit të goditjes së dënimit. Mbulesa, që siç thonë shokët e ekipit të Ronaldos me humor, do të kishte për klientë të parë,  gjithë portierët që kane pesuar golat e tij.  Në këto momente, këto mbulesa  shiten në dyqanet me iamzhin e CR7, kushtojnë me 15% të çmimit për një arsye humane: paratë shkojnë në favor të kërkimeve shkencore në luftën kundër kancerit të gjirit.