Ish presidenti i Brazilit do komentoje Boterorin…nga burgu

Ish presidenti i Brazilit, Lula eshte ne burg, por kjo nuk e ka penguar ate te marre persiper te komentoje Boterorin e Rusise. Lula eshte denuar me 12 vjet burg per korrupsion, gje qe nuk ia ka fashitur pasionin per futbollit ish presidentit te Brazilit.

Lula do te komentoje kupen e botes per nje televizion dhe nje radio. Ajo qe e konfirmoi kete eshte televizioni TVT i cili deklaroi se Lula do t’i dergoje komentet e tij te shkruara ne nje leter dhe ky televizion do te shfaqe ate ne ekran ne menyre qe te gjithe ta lexojne.

Debutimi i Lules si komentator do te behet diten qe Brazili do te luaje ndaj Zvicres ne ndeshjen e tij te pare te Boterorit te Rusise

Sfidanti.al