F1, Mercedes, shkon në 2, numri i të prekurve me Covid-19

Ndizen sirenat e alarmit te Mercedes. Në skuderinë gjermane ka shkuar në 2 numri  i rasteve pozitive me Covid-19 pas testeve të radhës së kryer në Nurburgring. Bëhet fjalë për dy anëtarë të stafit që sipas protokollit janë izoluar nga pjesa tjetër e skuadrës, ashtu sikurse edhe 4 personat e tjerë që rezultuan negativë por

Vazhdoni leximin →

Mercedes konfirmon: Nuk e lëmë Formula 1 dhe Wolff qëndron

Prej javësh po flitet për një largim të mundshëm të Mercedes nga Formula 1 për shkak të krizës së shkaktuar nga Covid-19, por skuderia nga Stuttgart përgënjeshtroi këto zëra me forcë. ‘Nuk kemi ndërmend të tërhiqemi nga Formula 1. Nuk është marrë asnjë vendim në këtë drejtum dhe nuk ka asnjë arsye që të braktisim

Vazhdoni leximin →