Kukësi, Skënderbeu dhe Jorgji, shqiptarët e Europës

Fundi i sezonit futbollistik në Shqipëri është gjithmonë i ngjashëm me ditët e fundit përpara ndërrimit të viteve, kur sipas një tradite të trashëguar shpërndahen dhurata. Dhe pikërisht nga vlera të tyre përcaktohet se cili është edhe më i preferuari. Këtë rradhë, diçka duhet të ketë ndryshuar me bosin e madh, pasi e bëri lëmsh

Vazhdoni leximin →

Arbitrat i shikojnë penalltitë fantazëm, por jo trukimin

FIFA dhe UEFA bëjnë shpesh trajnime dhe leksione për arbitrat shqiptarë. Natyrisht vijnë lektorë nga më të njohurit për të na treguar regullat më të reja të pozicionit jashtë loje, kartonit të kuq etj. Por këtë radhë, institucionet më të rëndësishme të futbollit botëror, trajnimin në vendin tonë e kishin për trukimin. Kjo në fakt

Vazhdoni leximin →