Nejmar më pyeti: “Pse hidhesh?” Çfarë i thashë unë?

Ka qënë dikur me Barcelonën, Isak Cuenca, dhe të luash kundër tyre, duke pësuar vetëm një gol, nuk është një dramë. Granada, edhe pse nuk arriti të marrë një pikë, për të shpëtuar nga gropa thithëse në fundin e klasifikimit, Cuenca, beson tek një fund i lumtur. Ndeshja-“ Kemi bërë një punë të lodhshme gjatë

Vazhdoni leximin →