SHBA mund Botën në Ndeshjen e Shpresave në NBA

Ishte një lloj spektakli, siç edhe kërkohet në raste të tillë në Arenat amerikane të basketbollit. Luhej Ndeshja e 6-të e yjeve të rinj në NBA, që vinte përballë vendasit ndaj pjesës tjetër të botës, dhe SHBA arriti të fitonte madje thellë. Përfundimi ishte 151-131 pas 48 minutave lojë, ku pati vetëm sulm dhe jo

Vazhdoni leximin →