Tragjedia e kampionit, 30 vjet më parë shuhej Gaetano Shirea!

Shokët tek Italia dhe tek Juventusi e përkufizojnë shumë lehtë, “një kampion, një njeri i vërtetë, një simbol”. Këto komplimente janë për nderimin e kujtimit të të madhit Gaetano Shirea, udhëheqësit të skuadrave të tij në vitet 70-të e 80-të, kampion i botës në 1982 me Italinë dhe fitues i shumë titujve me juventinët. Ish-mbrojtësi

Vazhdoni leximin →