Lucia Javorcekova ngacmon ndjekësit: ‘Gjejeni…’

Lucia Javorcekova shkruan nga Dubai dhe u tregon një gjëegjëzë të gjithë ndjekësve të saj në rrjetin social Instagram: ‘Gjejeni se cila do të jetë sfida ime e ardhshmë’. Kaq ka mjaftuar, dhe  ndjekësit  e saj vërshuan teksa bënë komentet, shumica e të cilave duket se kanë qenë më shumë në formën e vlerësimeve për foton e postuar prej saj në pishinë…

sfidanti.al