Eleonora Boi dhe puthja e Gallinarit: Më bënë 1000 pyetje

Eleonora Boi, e fejuara e basketbollistit italian Danilo Gallinari kujton një episod interesant teksa i përgjigjej pyetjes së një prej ndjekësve të saj në Instagram. ‘Një herë isha në vendet pas pankinës së tij dhe më dërgoi një puthje gjatë një momenti pushimi të skuadrës në një prej ndeshjeve-tregon Eleonora Boi-ata që ishin ulur pranë meje më mbytën në pyetje, u cmendën!

sfidanti.al