Lojërat Dimërore mes virusit Norovirus dhe sulmeve kibernetike

Ndizen akoma më shumë sinjalet e alarmit në Lojërat Olimpike Dimërore.Problemi i parë i irganizatorëve të këtij evenimenti të rëndësishëm ësht virusi Norovirus i shfaqur një muaj më parë dhe që për fat të mirë deri në këtë moment nuk ka prekur asnjë prej sportistëve pjesëmarrës, por vetëm punonjësit e sigurisë. Orët e fundit numri

Vazhdoni leximin →