Sagan dhe Cavendish harrojnë inatet; çfarë fair play mes tyre!

Mëria mes Peter Sagan dhe Marc Cavendish pas incidentit të ndodhur  gjatë Turit të Francës nuk zgjati shumë. Dy çiklistët që e humbën përfundimisht eventin per arsyet që dihen tashmë shfyrtëzuan rrjetet sociale për të ‘vendosur paqen’. Sagan në profilin e tij në Twitter  i uroi Cavendish shërim të shpejtë duke shtuar se shpreson në

Vazhdoni leximin →